Oljemassage


Under massagen uppnår du en djup avslappning. Massagen reducerar  stress och trötthet. Behandlingen tar bort spänningar i kroppen och låter musklerna slappna av. Den lugnar nerverna och lindrar stress. Massagen påverkar endorfinutsöndringen och leder därför till välmående och nedsatt grund stressnivå.  Energitillskott och ökad vitalitet – dessa är ytterligare förmåner vid oljemassagen

30 min

400 kr

60 min

500 kr

Hot Stone massage


Hot stone massage är en fantastisk spa behandling som återställer balasen i kroppen samt ökar blod och lymfcirkulationen. Massagen utförs med varma vulkaniska stenar Den behagliga värmen i stenarna, lugnande musik och massörens flytande rörelser ger en fullkomlig relax och återhämtning av vitala krafter

Behandlingen lindrar smärta ,låter musklerna slappna av och är perfekt för återhämtning efter fysisk ansträngning. Den är också väldigt nyttig för huden – den gynnar cellulitbekämpning och ger slätare hud.

30 min

600 kr


60 min

800 kr


Örtstämpelmassage


En örtstämpelmassage är en en typ av avslappnigsmassage som har en rengörande effekt för huden .Massagen eliminerar fysisk spänning  samtidigt som den rensar sinnet och hjälper att bli av med negativa känslor. Rekommenderas för personer som är utmattade, lever intensivt och behöver varva ner .Genom värmen och massageoljan som används gör den huden smidig och elastisk. Lindrar även de reumatiska besvär. Örtstämplarna är 100% naturliga. Vi tillverkar dem själva av ekologiska produkter.

30 min

600 kr


60 min

800 kr


Chokladmassage


Chokladmassagen höjer seratoninhalten , frigör endorfiner och höjer koncetrationförmågan. Du känner Dig lycklig och avslappnad. Massagen tar bort spänningar, och väcker din livskraft. Chokladmassagen förbättrar hudens skick och gynnar hudregenering. Huden blir återfuktad, mjuk och slät.  

Massagen passar  för personer som lever under ständig spänning, vill gå ner i vikt eller vill bara unna sig lite lyx i vardagen.

Vi använder oss av 80%  ekologisk mörk choklad ( ej chokladolja )

30 min

600 kr


60 min

800 kr


Phoenix-deluxmassage


Phoenix-deluxmassage är en sensuell upplevelse som stärker kroppens själv läkningsförmåga. Massagen utförs inte bara med händerna utan med hela kroppen. Den tillfredsställer kroppens mest dolda behov. Phoenix delux-massagen rensar tankarna , öppnar och livar upp själens och kroppens sinnen. Vad skiljer Phoenix delux-massagen från andra? Under massagen använder vi en transparent gelé som är färg och doftfri. De magiska upplevelserna förstärks av den energi som samlas i din kropp under massagen. En sekvens av rörelser och massagemetoder frigör endorfiner  och lungnar ner kroppen.

30 min

800 kr


60 min

1200 kr


Choklad Phoenix-deluxmassage


Phoenix-delux massage som utförs med choklad istället för gelé ( olja ).

30 min

1100 kr


60 min

1700 kr


400

$00

$00

$00

Phoenix-beauty avkopplande musik , glimmande ljuslågor och  väldoftande oljor ska få Dig att glömma det gråa vardagslivet och upptäcka en ny dimension av avslappningen.Kontakta oss

Malmö 

info@phoenix-beauty.se

0736-699438  


Följ oss

Följ oss på FB och se våra aktuella nyheter och erbjudande

© All Rights Reserved